Parketi

Kant parket je vrsta hrastovog parketa koja se sve više ugrađuje u stambene i poslovne prostore. Karakteriše ga izuzetna dimenzionalna stabilnost i tvrdoća te je zato idealan za ugradnju u velike prostore javne namjene sa velikim pješačkim prometom. Atraktivan izgled ovog proizvoda upravo je uzrok njegove sve češće ugradnje u restorane, kancelarije, izložbene prostore, gdje je jako bitna dugogodišnja izdržljivost podne obloge,  kao i sve druge vrste poslovnih prostora.

Opširnije: Kant parket

Parket je pogodan za sve vrste stambenih i poslovnih prostora, jako je efikasna podna obloga te je zbog toga našao široku primjenu na zapadu. Tvrd je i stabilan pa i veliki pješački promet neće narušiti kvalitet ove podne obloge.
Ova vrsta hrastovog parketa nudi ogromnu prednost kupcima jer je u potpunosti gotov proizvod i samo je potrebno da se postavi, a postavka je veoma brza i jednostavna.

Opširnije: Hrastov FERTIG masivni parket

Industrijski parket je vrsta hrastovog parketa koja je veoma popularna i koja ima veoma dobre tehničke karakteristike. Ova podna obloga je veoma stabilna te je pogodna za prostore u kome je pješački promet veliki. Atraktivnog je izgleda i vrlo je praktična kada je postavljanje u pitanju. Proizvodi se od letvica masivnog drveta dimenzija 8x10x160 mm i 8x23x160 mm.

Opširnije: Industrijski parket