Proizvodni program

Rezana građa ima veliku primjenu u savremenom građevinarstvu, koja je zasnovana na dokazanom kvalitetu. Drvo je i dalje nezamjenljiv materijal u brojnim građevinskim radovima.
Preduzeće „Delfin Trgotrans" d.o.o. proizvodi rezanu građu vrhunskog kvaliteta. Izuzetan kvalitet hrastovih stabala sa ovih prostora uz savremene mašine i iskusne radnike omogućava preradu drveta prema najvišim standardima u drvnoj industriji.

Opširnije: Rezana građa

Drveni briket je izuzetno pogodan energent za zagrijavanje stambenih i poslovnih objekata koji imaju nezavisna grejna tijela ili centralno grijanje sa sopstvenim kotlom na čvrsto gorivo. Takođe, briketi su pogodni za korišćenje u svim vrstama peći (pica peći, pekarske peći), kaminima, roštiljima, mini mljekarama, bilo gdje gdje je potrebno postići visoke temperature sagorijevanjem.
Pini Kay briket je briket osmougaonog oblika, a kroz sredinu ima rupu zbog koje se količina dima smanjuje pri sagorijevanju.

Opširnije: Briket

Drvna sječka (poznata i kao iverje) su sitni komadi drveta. Dobija se usitnjavanjem drvnih ostataka u šumarstvu ili drvoprerađivačkoj industriji. Različitih je veličina i nepravilnog je oblika. Kod njene proizvodnje gotovo da ne postoje ograničenja u smislu stanja, oblika i kvaliteta. Drvna sječka ima mnogo širu primjenu u odnosu na druge drvne biomase.

Opširnije: Drvena sječka

U preduzeću „Delfin Trgotrans" d.o.o. vrši se proizvodnja elemenata za namještaj. Elementi su dimenziono obrađeni, profilisani, prebrušeni i po potrebi nauljeni. U dogovoru sa kupcima izrađujemo elemente po njihovoj želji.

Podloga (tepih) se izrađuje za dvoslojne i troslojne parkete ili podove. Proizvodi se od jelovine i smrče. Za dvoslojni parket se izrađuju profilisani i strogo dimenziono obrađeni elementi u dimenzijama 8x35x200-1200 mm. Za troslojni parket ili pod se proizvodi podloga ili tepih od gore pomenutih elemenata i jelovog furnira debljine 2 mm. Tepih se izrađuje u dimenzijama 10x200-1100x1200-2200 mm.

Opširnije: Podloga za parkete i podove

Kant parket je vrsta hrastovog parketa koja se sve više ugrađuje u stambene i poslovne prostore. Karakteriše ga izuzetna dimenzionalna stabilnost i tvrdoća te je zato idealan za ugradnju u velike prostore javne namjene sa velikim pješačkim prometom. Atraktivan izgled ovog proizvoda upravo je uzrok njegove sve češće ugradnje u restorane, kancelarije, izložbene prostore, gdje je jako bitna dugogodišnja izdržljivost podne obloge,  kao i sve druge vrste poslovnih prostora.

Opširnije: Kant parket

Parket je pogodan za sve vrste stambenih i poslovnih prostora, jako je efikasna podna obloga te je zbog toga našao široku primjenu na zapadu. Tvrd je i stabilan pa i veliki pješački promet neće narušiti kvalitet ove podne obloge.
Ova vrsta hrastovog parketa nudi ogromnu prednost kupcima jer je u potpunosti gotov proizvod i samo je potrebno da se postavi, a postavka je veoma brza i jednostavna.

Opširnije: Hrastov FERTIG masivni parket

Industrijski parket je vrsta hrastovog parketa koja je veoma popularna i koja ima veoma dobre tehničke karakteristike. Ova podna obloga je veoma stabilna te je pogodna za prostore u kome je pješački promet veliki. Atraktivnog je izgleda i vrlo je praktična kada je postavljanje u pitanju. Proizvodi se od letvica masivnog drveta dimenzija 8x10x160 mm i 8x23x160 mm.

Opširnije: Industrijski parket

Ukoliko ste pronašli neki segment za saradnju ili imate neki novi prijedlog,

koji nije naveden, slobodno nas kontaktirajte.


Kontaktirajte nas