Drveni briket je izuzetno pogodan energent za zagrijavanje stambenih i poslovnih objekata koji imaju nezavisna grejna tijela ili centralno grijanje sa sopstvenim kotlom na čvrsto gorivo. Takođe, briketi su pogodni za korišćenje u svim vrstama peći (pica peći, pekarske peći), kaminima, roštiljima, mini mljekarama, bilo gdje gdje je potrebno postići visoke temperature sagorijevanjem.
Pini Kay briket je briket osmougaonog oblika, a kroz sredinu ima rupu zbog koje se količina dima smanjuje pri sagorijevanju.

Opširnije: Briket

Parket je pogodan za sve vrste stambenih i poslovnih prostora, jako je efikasna podna obloga te je zbog toga našao široku primjenu na zapadu. Tvrd je i stabilan pa i veliki pješački promet neće narušiti kvalitet ove podne obloge.
Ova vrsta hrastovog parketa nudi ogromnu prednost kupcima jer je u potpunosti gotov proizvod i samo je potrebno da se postavi, a postavka je veoma brza i jednostavna.

Opširnije: Hrastov FERTIG masivni parket

Drvna sječka (poznata i kao iverje) su sitni komadi drveta. Dobija se usitnjavanjem drvnih ostataka u šumarstvu ili drvoprerađivačkoj industriji. Različitih je veličina i nepravilnog je oblika. Kod njene proizvodnje gotovo da ne postoje ograničenja u smislu stanja, oblika i kvaliteta. Drvna sječka ima mnogo širu primjenu u odnosu na druge drvne biomase.

Opširnije: Drvena sječka